Waarom deze Stargate of een andere serie kijken?

image

Waarom deze Stargate of een andere serie kijken?

Stargate is een serie waar veel mensen naar kijken en dat is niet gek. Deze serie staat al enorm lang bekend als een zeer goede serie. Mocht jij deze ook willen kijken dan kan je dat om verschillende redenen doen. Wanneer je naar Stargate kijkt, dan doe je dit waarschijnlijk omdat je op zoek bent naar een serie met veel spanning waarin je jezelf echt goed in kunt vastbijten. Dit is een science fiction serie, hierin probeert men ook een goed beeld te schetsen van hoe de toekomst eruit komt te zien en dat is natuurlijk niet gek. Echter zijn er nog meer redenen om deze of een andere serie te kijken. Hier vertellen we onderstaand meer over.

Vanwege de acteurs

Veel mensen kijken naar een serie omdat er goede acteurs in actief zijn. Een goede serie heeft natuurlijk ook goede acteurs. Zij moeten ervoor zorgen dat de verhaallijn zo duidelijk mogelijk naar voren komt. Mocht jij naar Stargate willen kijken, dan zal je de volgende acteurs zien:

  • Jack O’Neill (Richard Dean Anderson)
  • Cameron Mitchell (Ben Browder)
  • Samantha Carter (Amanda Tapping)
  • Teal’c (Christopher Judge)
  • Daniel Jackson (Michael Shanks)
  • Jonas Quinn (Corin Nemec)
  • Vala Mal Doran (Claudia Black)

Vanwege de verhaallijn

Een serie kijken om tot rust te komen of om juist spanning te zoeken is iets dat veel mensen doen. Tevens vertelde we je ook al dat mensen naar een serie kijken vanwege de acteurs die erin zitten. Echter zijn dit niet de enige redenen om naar een serie te kijken. Dit kan je namelijk ook doen omdat je de verhaallijn erg goed vindt. Het is natuurlijk erg knap hoe sommige verhalen verzonnen worden. Je hebt dan het idee dat je zelf het raadsel op moet lossen. Wat ook erg gaaf is, is als het gaat om een waargebeurd verhaal, dit maakt het dan extra bijzonder.

MEER TE WETEN KOMEN

seizoenen

Personages