Personages in Stargate

STARGATE ATLANTIS -- Pictured: (l-r) Joe Flanigan as Lt. Col. John Sheppard, Jewel Staite as Dr. Jennifer Keller, Robert Picardo as Richard Woolsey, Jason Momoa as Ronan Dex, Rachel Luttrell as Teyla Emmagan, David Hewlett as Dr. Rodney McKay -- (Photo by: F. Scott Schafer/Syfy/NBCU Photo Bank via Getty Images)

Personages in Stargate

Het kijken van een goede serie is voor veel mensen een soort van hobby en dat is natuurlijk niet gek. Het kijken van een serie is zeer leuk omdat dit voor veel spanning kan zorgen. Tevens kan je na een lange werkweek ook even goed tot rust komen en dat is in het drukke leven dat de meeste mensen leven soms nou eenmaal hard nodig. Mocht jij op zoek zijn naar een goede serie, dan raden we je het zeker aan om eens naar Stargate te kijken. Dit is een geweldige science fiction serie met maar liefst 10 seizoenen en een speelfim. Deze serie kan gezien worden als een serie die gebaseerd is op fiction en de toekomst en dit is iets waar je natuurlijk van moet houden. Ben jij iemand die hier echt fan van is, dan is deze serie absoluut een aanrader. Deze behoort namelijk tot de beste in zijn soort en dat wordt bevestigd doordat er maar liefst 10 seizoenen zijn, dit komt niet vaak voor. Dit laat zien dat mensen keer op keer naar de serie keken.

Wie spelen erin?

Wanneer je een serie kijkt, dan doe je dit natuurlijk omdat je de verhaallijn goed vindt, echter doe je dit ook vanwege de personages die in de serie actief zijn. De personages moeten ervoor zorgen dat de rollen zo goed mogelijk gespeeld worden. Vaak zijn dit bekende acteurs, de kans is groot dat er dan meer mensen naar gaan kijken. Tevens zijn er in iedere serie wel een aantal talenten te vinden die later uit kunnen groeien tot grote acteurs. Ben jij benieuwd naar welke acteurs er spelen in Stargate? Lees dan onderstaande lijst eens goed door:

  • Jack O’Neill (Richard Dean Anderson)
  • Cameron Mitchell (Ben Browder)
  • Samantha Carter (Amanda Tapping)
  • Teal’c (Christopher Judge)
  • Daniel Jackson (Michael Shanks)
  • Jonas Quinn (Corin Nemec)
  • Vala Mal Doran (Claudia Black)

MEER TE WETEN KOMEN

seizoenen

kijken?